Doi târgujieni, pe podium la off-road

267

Cătălin Mitroi şi Augustin Gureanu au obţinut locul I la concursul de off-road de la Orăştie de la sfârşitul lunii mai. Concursul a cuprins două etape: traseu montan (cu road-book) în prima zi, și trial în a doua zi, ambele etape fiind organizate pe categoriile extrem și open. Târgujienii noştri au ieşit fruntaşi din concurs la etapa I, Road Book – Extrem.

La concurs s-au înscris 39 de mașini de teren (78 de concurenți în tandem pilot-copilot), veniți din: Târgu-Jiu, Deva, Hunedoara, Orăştie. Startul în etapa de traseu montan s-a dat din centrul vechi al municipiului Orăștie și toată etapa s-a desfășurat în Munții Oraștiei. Concurenții au avut de înfruntat zone mlăștinoase, pante, rampe, ravene, urcări și coborâri prin foste albii de râu, precum și trolieri pe pantă de 60-70 de grade.
Etapa de trial s-a desfășurat de asemenea pe perimetrul municipiului Orăștie, într-un loc cu o suprafață de circa 6.000 mp, adâncime de circa 20 m, special amenajat cu denivelări, gropi, obstacole, o groapă de unde s-a escavat pământ pentru o fabrică de cărămidă.
Andrada Bărăitaru
Clasamentele finale, au fost următoarele:
Road Book – Extrem:

Locul I : Mitroi Cătălin / Gureanu Augustin – Târgu Jiu, auto Suzuki Vitara
Locul II: Ștefan Marius / Ștefan Cristian – Deva, auto Nissan Patrol
Locul III: Coroamă Gelu / Dăian Radu – Cugir, auto Toyota Land Cruiser

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here