Doi târgujieni, anchetaţi pentru ultraj

190

ultrajDoi tineri, de 22 respectiv 34 de ani au primit interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu timp de 30 de zile. Cei doi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, doi tineri, suspectaţi de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din probatoriul administrat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale s-a stabilit că în noaptea de 30 spre 31 iulie, cei doi suspecţi, de 22 respectiv 24 de ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu, aflându-se într-un bar de pe raza municipiului, au fost implicaţi într-o altercaţie, pe parcursul căreia au agresat un târgujian de 35 de ani, şi au tulburat liniştea şi ordinea publică, precum şi climatul de siguranţă al celorlalţi consumatori.

Interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu

În data de 4 august, poliţiştii i-au depistat pe suspecţi care se sustrăgeau cercetărilor şi i-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu.

Având în vedere că din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că cei doi suspecţi au săvârşit fapte prin care s-a produs scandal şi s-a tulburat liniştea publică, pe numele acestora au fost emise ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii i-au introdus pe suspecţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, iar vineri i-au prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Pentru cei doi s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here