Doi șefi de post, luați pe capotă de un șofer teribilist! Polițistul Chiriță de la Scoarța, în recuperare la domiciliu

547

Șeful Postului de Poliție Scoarța și cel al Postului de Poliție Prigoria au fost victimele unui incident neplăcut, petrecut, sâmbătă seara, în apropierea Primăriei Scoarța. Totul după ce polițiștii au oprit în trafic un AUDI A6, condus de un tânăr șofer, care a încasat o amendă pentru viteză, a decis să-și exprime nemulțumirea pornind în trombă mașina, chiar dacă în fața acesteia se aflau cei doi. Oamenii legii au fost luați pe capotă de șoferul teribilist, Cătălin Chiriță, șeful Postului de Poliție Scoarța ajungând, la scurt timp după, la Spitalul Târgu-Cărbunești pentru îngrijiri medicale. Duminică acesta se afla în recuperare la domiciliu, având ligamentele afectate, în timp ce șoferul mașinii va fi cercetat pentru tentativă de omor.

Polițistul Cătălin Chiriță, șeful Postului de Poliție Scoarța, însoțit de colegul său de la Prigoria au oprit în intersecția din localitate, sâmbătă seara, o mașină condusă de un tânăr șofer, acesta avându-l în dreapta chiar pe tatăl acestuia. Pentru viteza necorespunzătoare, șoferul a fost amendat corespunzător, el recunoscându-și fapta și semnând ca atare pe procesul verbal. Petcu, șoferul în cauză, zice-se fiul unui afacerist din municipiu, nu și-a încheiat însă cordial contactul cu cei doi polițiști care l-au prins pe picior greșit în trafic, că la despărțirea de aceștia, spun martorii, la inițiativa celui care se afla în dreapta acestuia, ar fi pornit în trombă cu Audiul A6 în dotare, chiar dacă în fața autovehiculului se aflau și cei doi, în uniformă.
Ambii au fost luați pe capota Audi-ului, susține Cătălin Chiriță, care a ajuns degrabă la Spitalul Târgu-Cărbunești, acuzând dureri la nivelul picioarelor. Duminică, telefonic, acesta a confirmat incidentul, dar și faptul că se afla la domiciliu, în recuperare, medicii constatându-i probleme la ligamente. În cursul acestei zile, pacientul va fi văzut și de ortopezii SJU Târgu-Jiu.
Șoferul Petcu este însă în libertate, chiar dacă actul său de curaj i-a adus acuzația de tentativă de omor, și un dosar în cercetare. Asta deși la Scoarța se auzise, ieri, că respectivul ar fi fost reținut.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here