Doi parlamentari PNL Gorj au pus tunurile pe Directoratul CEO

2575

Atât deputatul Gigi Pecingină cât și senatorul Ion Iordache au transmis astăzi mesaje de avertisment către Directoratul CEO. 

Mare nemulțumire în tabăra PNL Gorj, doi parlamentari liberali având ieșiri publice în care au criticat membri ai Directoratului companiei.

„Guvernul liberal a aprobat pentru Complexul Energetic Oltenia un buget care oferă angajaților companiei posibilitatea să aibă venituri mai mari anul acesta.Deși au banii, „iluștrii” membri ai directoratului companiei refuză să semneze actul adițional al contractului colectiv de muncă.Bălășoiu și Pințea, turiști în Gorj, nu vor să-și asume decizii, deși pentru asta sunt plătiți.Atitudinea lor față de angajații companiei este impardonabilă și îi invit să se ridice la înălțimea funcțiilor deținute sau să-și caute de lucru mai aproape de casă”, a transmis Iordache, completând cu faptul că nu tolerează bătaia de joc la adresa gorjenilor.

„Solicit urgent soluții din partea directoratului, în caz contrar, voi folosi toate prerogativele parlamentare pentru a sprijini angajații companiei să beneficieze de veniturile care li se cuvin”, a completat senatorul.

Pecingină are un mesaj și mai si pentru Directoratul CEO: „Dacă nu-și asumă semnarea Actului Adițional la Contractul Colectiv de Muncă, SĂ PLECE ACASĂ!”

„Înțeleg că cei din Directoratul Complexului Energetic Oltenia, mai puțin președintele, Daniel Burlan, nu doresc să semneze Actul Adițional la Contractul Colectiv de Muncă pentru mineri și energeticieni și mai așteaptă un răspuns de la Ministerul de Finanțe pentru a vedea dacă pot crește veniturile angajaților. Domnilor, aici este vorba și despre asumare și citirea legii, mai exact Art. 48 din Legea 500. Nu trebuie ca la fiecare hop pe care îl întâmpinați să bateți la ușa ministerelor, ci trebuie să vă asumați poziția pe care o ocupați și să dovediți că meritați remunerația încasată lunar de la companie! Îl felicit pe președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, pentru atitudinea pe care o are și pentru că dorește să semneze actul adițional la CCM, iar celor care nu-și asumă nimic le spun că pot pleca ACASĂ!”, a transmis și Gigi Pecingină.

1 COMENTARIU

  1. De ce ar trebui majorate salariile daca compania nu este performanta?
    Cum inteleg domnii parlamentari economia de piata? Se majoreaza salariile inainte de disponibilizare pentru a fi liniste si pentru a arata gradul lor de implicare ?
    Restructurarile sunt dureroase dar nu toti au norocul celor din minerit, sa plece cu multi bani acasa. Sunt atatia oameni care isi pierd locul de munca si nu vad niciun parlamentar sa se implice pentru ei.
    Este rusinos sa cauti capital politic in aceste conditii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here