Doi minori căutați de polițiști! Verificări în Autogara Târgu Jiu

1422

La data de 23 aprilie a.c , poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizati de un bărbat de 43 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în data de 22.04.2021, în jurul orei 20.00, fiul său minor, Militaru Remus, de 15 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data dispariţiei minorul era îmbrăcat cu pantaloni jeans de culoare neagră, tricou negru, vestă de fâș de culoare galbenă și încălțat cu pantofi sport de culoare verde cu negru. Semnalmente : înălţime 1.60 m., greutate 45 kg., păr negru tuns scurt la urechi și la spate, ochi negri, faţă ovală, iar ca tatuaje are două lacrimi sub ochiul drept, două buze pe gât și pe mâna dreaptă.

În același timp, polițiștii au mai fost sesizați de o femeie de 33 de ani, din comuna Bălănești, care locuiește fără forme legale în municipiul Tg-Jiu, cu privire la faptul că fiica sa minora, Cîrstioc Fabiana Sorina, de 13 ani, cu același domiciliu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în noaptea de 23 aprilie a.c., în jurul orei 00.00 și nu a mai revenit. Semnalmente : înălţime 1.65 m, constituţie atletică, greutate 40 kg, păr negru vopsit, ochi căprui, faţă ovală, un tatuaj pe încheietura mâinii drepte în formă de inimă.

Nu se cunosc detalii referitoare la obiectele de îmbrăcăminte purtate de minora la momentul dispariției.

Din verificările efectuate de polițiști a reisit faptul ca cei doi minori ar fi plecați impreuna. Ambii au fost pusi în urmărire la nivel național, iar polițiștii efctueaza verificari pentru identificarea lor.Ambii sunt cunoscuti cu plecări repetate de la domiciliu.

Cei care pot oferi informații care sa ducă la identificarea celor doi sunt rugați sa apeleze numărul unic de urgenta 112 sau sa se deplaseze la cea mai apropiata unitate de politie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here