Doi medici noi la Târgu Jiu

1834

Doi medici specialiști în diabet zaharat, nutriție și boli metabolice vor începe activitatea, săptămâna viitoare, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

Dr. Bianca Mihaela Făsui și dr. Mădălin Dorian Braitoru au promovat, în data de 15 februarie 2024, concursul pentru ocuparea celor două posturi vacante din cadrul unității medicale.

Dr. Bianca Făsui este absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, efectuând rezidențiatul la Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa” București, în Secția Clinică Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, în perioada 2018-2023.

La rândul său, dr. Mădălin Braitoru este absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara și a urmat rezidențiatul la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara.

„Cei doi medici vor contribui, prin activitatea lor, la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților și la promovarea practicilor medicale de calitate. Tinerii medici specialiști au o abordare empatică și o înțelegere profundă a nevoilor pacienților”, transmit reprezentanții Spitalului Județean Târgu Jiu.

Cei doi vor lucra atât în Cabinetul de specialitate din Ambulatoriul Integrat, cât și în cadrul Compartimentului de Diabet din cadrul Secției Endocrinologie a Spitalului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here