Doi medici de la Târgu-Jiu, dați în judecată

7383

În următoarele două săptămâni polițiștii din Gorj vor audia mai multe persoane, printre care și un medic de la Serviciul de Ambulanță, într-un dosar în care sunt acuzate două cadre medicale: un medic de la ATI și un altul de la secția de Neurologie. De asemenea, și aceștia vor fi chemați la audieri.

Ginerele unui pacient care a plecat în stare gravă de la spitalul din Târgu-Jiu îi acuză pe medicii de la SJU că tratamentul aplicat de ei a dus la moartea socrului său.
Alin Lădaru spune despre tată soției sale că, după mai multe săptămâni de internare la ATI din SJU Târgu-Jiu, familia a cerut transferul la o clinică privată din Bucureşti.
Medicii de acolo s-au arătat îngroziți la vederea pacientului, acesta având multiple răni neîngrijite, infectate, care au dus, în final, la deces.
Alin Lădaru a declarat că pe certificatul de autopsie scrie că socrul său a murit de septicemie.
Totul s-a întâmplat anul trecut, mai spune Alin Lădaru, menționând şi la televiziunile centrale că a dat în judecată doi medici de la SJU Târgu-Jiu.
,,Săptămâna viitoare urmează audierea martorilor şi apoi audierea medicilor. Nu este o răzbunare, ţin să spun, ci trebuie să ni se facă dreptate. Medicii de la Bucureşti au făcut şi fotografii ale rănilor socrului meu. Nu le-a venit să creadă ce au văzut pe corpul socrului meu.
Aşteptăm să vedem ce va spune instanţa”, ne-a precizat acesta. Directorul SJU Târgu-Jiu Dumitru Vienescu a declarat, vineri, pentru ,,Gorjeanul”, că astăzi va purta discuții cu directorul medical și cazul va fi cercetat de către o comisiei de la nivelul unității medicale.
M.C.H.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here