Doi medici alergologi la spitalul din Târgu-Jiu

4011

Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu are doi medici alergologi. De la începutul acestei săptămâni, în Ambulatoriul Integrat al spitalului funcționează a doua tură la Cabinetul de Alergologie (tura I – 07:00 – 14:00 și tura a II-a – 14:00 – 21:00).
Cele două ture sunt asigurate de doctorițele Simona Coleașă și Simona Țîrcă, ultima revenind la serviciu la începutul acestei săptămâni din concediul de creștere copil.
„Dr. Simona Maria Țîrcă este medic specialist alergolog, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, promoția 2006-2012, rezidențiatul făcându-l în Capitală.
În anul 2017 s-a angajat la principal unitate medicală din județul Gorj, fiind un specialist apreciat de pacienții săi”, anunță spitalul.
La cabinetul de Alergologie din cadrul Ambulatoriului SJU Târgu-Jiu se prezintă zilnic pacienți cu diverse afecțiuni: astm bronșic alergic, rinite alergice, urticarii, alergii alimentare, dermatite de contact, dermatite atopice.
Adresabilitatea la cabinetul de alergologie este destul de mare, fiind binevenită cea de-a doua tură.
Pacienții se pot programa pentru un consult, de luni până vineri, în intervalul orar mai sus amintit, în baza unei trimiteri de la medicul de familie sau contracost.
I.I.