Doi judecători din Gorj cer să fie eliberați din funcție prin pensionare

659

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat cererile de eliberare din funcție, prin pensionare, formulate de judecătorii Mariana Grama și Teofil Boncu, din cadrul Tribunalului Gorj și a hotărât să înainteze propunerile președintelui României. Magistratul Teofil Boncu dorește să iasă la pensie de pe data de 1 august. Mariana Grama este judecător la Tribunalul Gorj din anul 1996, începând activitatea în 1988, la Judecătoria Deta, iar Teofil Boncu lucrează la Tribunalul Gorj din data de 1 decembrie 2003.

Noi judecători în Gorj
Plenul CSM a hotărât totodată numirea în funcţia de judecător stagiar a absolvenţilor Institutului Naţional al Magistraturii, promoţia 2016, începând cu data de 15 iulie 2016. La Judecătoria Târgu-Jiu a fost numit Adrian Ovidiu-Ciocoiu, la Judecătoria Târgu-Cărbunești- Corina Teodora Dobre, la Novaci- Andrada Albescu, iar la Judecătoria Motru- Andreea Roxana Mihai. Organizarea concursului de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, va avea loc în perioada 5 iulie – 25 octombrie, în acest an. Au fost scoase la concurs 200 de locuri, din care 130 pentru judecători şi 70 pentru procurori. Taxa de înscriere la concurs este de 450 de lei.
Loredana Fîciu

2 COMENTARII

  1. de Grama imi pare rau ca a plecat. O judecătoare echilibrată, cinstită. De Boncu NU. Bine că am scăpat că începuse să o ia razna. La propriu. la fel ca moșul de ulmet care trage de funcție și nu se mai satură. și cu pensie mare și cu salariu și cu șpagi. ce o face domne cu banii că are băiatul în america și vorba aia el nu mai are timp să i cheltuie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here