Doi funcţionari ai Primăriei Târgu-Jiu şi-au împărţit pumni

181

Primăria Municipiului Târgu-Jiu a fost locul de desfăşurare a unui scandal veritabil iscat între doi angajaţi ai săi. Scandalagiii sunt angajaţi ai Compartimentului de Relaţii cu Rromii. Altercaţia lor a fost aplanată de poliţiştii locali şi municipali, care i-au şi sancţionat cu amendă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu au demarat o anchetă internă.

În timpul programului de lucru, doi angajaţi ai Primăriei Târgu-Jiu aveau ceva de împărţit. Nu se ştie exact ce anume, însă cert este că şi-au împărţit câţiva pumni, chiar în faţa biroului unuia dintre viceprimari. Se pare că cei doi fuseseră chemaţi în biroul viceprimarului Aurel Popescu pentru a-i prezenta acestuia problemele cu care se confrunta cetăţenii de etnie rromă. La un moment dat spiritele s-au încins destul de tare şi cei doi s-au luat la bătaie. Au fost despărţiţi de poliţiştii care au ajuns la faţa locului, luându-i pe scandalagii la secţie. „La Primăria Târgu-Jiu a existat o situaţie conflictuală iscată între trei cetăţeni. La faţa locului a intervenit un echipaj al Poliţiei Locale, alături de un echipaj al Poliţiei Municipale. Scandalagiii au fost conduşi la Poliţia Municipală unde au fost identificaţi şi au primit sancţiune contravenţională în cuantum de 500 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice” a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgu-Jiu.

Anchetă internă
Reprezentanţii Primăriei Municipiului Târgu-Jiu nu acceptă ca evenimente de genul scandalului iscat ieri să afecteze imaginea instituţiei. De aceea, în acest caz a fost demarată o anchetă internă. „A fost o ceartă care a degenerat. Cei doi implicaţi în scandal sunt angajaţi ai Compartimentului de Relaţii cu Rromii; sunt consilieri pe problemele romilor. Motivele care au stat la baza acestui eveniment neplăcut nu le cunoaştem, dar noi o să facem o verificare şi vom lua şi masurile care se impun, pentru că nu vrem să încurajăm asemenea lucruri”, a explicat Ramona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here