Doi frați, cercetați după un control în trafic

376

Polițiștii din Stoina au oprit, sâmbătă, pentru control un autoturism condus, pe un drum comunal din Hurezani, de o tânără de 20 de ani, din localitate. În urma verificărilor s-a stabilit că femeia nu are permis, iar mașina i-a fost încredințată de fratele ei. Amândoi s-au ales cu dosar penal.

”La data de 30 iunie, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au identificat în trafic o tânără, de 20 de ani, din comuna Hurezani, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 38 B Hurezani, fără a poseda permis de conducere. Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că autoturismul i-ar fi fost încredințat, spre a fi condus, pe drumurile publice, de către fratele său, în vârstă de 28 de ani, care cunoștea că aceasta nu deține permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințarea unui vehicul spre a fi condus, pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă acest drept”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

La volan, deși avea permisul suspendat
Alți doi tineri, unul din Târgu-Jiu și celălalt din Vâlcea, sunt cercetați de polițiștii gorjeni, după ce, în weekend, au fost depistați la volan, deși aveau permisul suspendat.  ”La data de 30 iunie, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Municipiului Târgu-Jiu au depistat un tânăr de 25 de ani, din Târgu-Jiu, în timp  ce conducea un autoturism pe o stradă, din localitate, având dreptul de a conduce suspendat din luna aprilie. La data de 1 iulie, poliţişti din cadrul 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au depistat,  în trafic, un tânăr de 26 de ani, din comuna Poiana Mare, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, pe DN67 Scoarţa, iar cu ocazia verificărilor s-a constatat faptul că are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are acest drept suspendat”, a mai declarat Miruna Prejbeanu.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here