Doi economiști și un medic, în cursa pentru șefia SJU Târgu-Jiu

377

Adrian Grecu, economist în cadrul Compartimentului Managementul Calităţii al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu, Gigel Capotă, actualul manager interimar, şi medicul Gheorghe Neaţă şi-au depus candidatura pentru postul de manager al celei mai importante unități sanitare din județul Gorj. Toți trei au trecut cu brio de selecția dosarelor.

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu se află în plină procedură de concurs pentru ocuparea postului de manager. Înscrierile s-au finalizat, în cursa pentru această funcție aflându-se doi economiști și un medic, acesta din urmă fiind chirurgul Gheorghe Neaţă, care a mai condus Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în perioada 2010-2011. Neaţă este şi consilier judeţean, cu susţinerea PSD, el fiind dispus să renunţe la această calitate, dacă va câştiga concursul de la spital.
Gigel Capotă, actualul manager interimar al SJU, a condus Uzina Mecanică Sadu, precum și fosta Gardă Financiară Gorj, Corpul de control al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, iar până în decembrie 2017 a fost directorul financiar-contabil al spitalului. Capotă susține că nu are emoții și nu se teme de contracandidații săi.
Cel de-al treilea candidat pentru șefia SJU Târgu-Jiu este economistul Adrian Grecu, acesta activând în cadrul spitalului din luna noiembrie 2015, anterior fiind director de logistică la Succes Nic Com, dar şi director de vânzări la GTPD SA, timp de aproape 6 ani. Grecu a mai lucrat 10 ani și Comzor Group SRL, ocupând funcția de manager.
În perioada 27 şi 28 martie să desfășoară etapa de evaluare şi susţinere a proiectelor de management pregătite de cei trei candidați. Mandatul noului conducător va fi pentru o perioadă de 3 ani.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here