Doi consilieri falşi au aprobat bugetul Primăriei Peştişani

431

Anul trecut, doi dintre consilierii locali ai comunei Peştişani au fost excluşi din partidele din care făceau parte şi, firesc, se impunea a fi înlocuiţi. Este vorba despre un consilier al PRM şi unul al PDL. Chit că prima şedinţă pe anul 2014 era importantă, cei doi consilieri dubioşi au continuat să voteze proiectul de hotărâre privind aprobarea contului de încheiere a exerciţiului bugetar şi a situaţiilor financiare pe perioada 1 ianuarie 2013-31 decembrie 2013. Başca aprobarea Bugetului local al Comunei Peştişani şi a Bugetului instituţiilor publice finanţate din venituri proprii şi subvenţii din bugetul local pe anul 2014.

Cu şapte zile înaintea şedinţei, prof. Ion Pavel a încercat să depună la Primăria Peştişani un document prin care anunţa retragrerea sprijinului politic al PDL pentru consilierul Mihai Cojocaru, dar viceprimarul s-a opus. Cu chiu cu vai, cererea de înlocuire a consilierului Mihai Cojocaru, dat afară din PDL încă din vara anului trecut, a fost înregistrată la secretarul primăriei, Miruna-Andreea Porumbel. Cu toate acestea, viceprimarul care ţine loc şi de primar, Ilie Fuiorea, n-a introdus solicitarea pe ordinea de zi a şedinţei CL din 31 ianuarie. Face, de altfel, acelaşi lucru de luni bune cu cererea PRM Gorj, privitoare la consilierul Gelatu.

Împrăştierea banilor publici
În atare condiţii, nici nu mai contează că la votul final, câţiva consilieri mai cu coloană vertebrală s-au abţinut, iar doi dintre cei cu mâinile pe sus – Ovidiu Gelatu (ex-PRM) şi Mihai Cojocaru (Ex-PDL) n-ar fi avut drept de vot dacă se respectau legile ţării. Cea privind administraţia publică măcar şi legea partidelor.

Bani pentru “Pavel Arena” şi Maserati
Bizar, la programul anual al achiziţiilor publice pe anul 2014 regăsim ca donaţie, probabil, încă 300.000 de lei (fără TVA) ce se acordă unor Lucrări la Baza sportivă, botezată în glumă “PAVEL ARENA”, beneficiarul sumei din 2014 fiind acelaşi profitor care-a mai încasat peste 7 (şapte) miliarde de lei vechi în ultimii cinci ani. Cu toate că anul trecut nu s-a mişcat niciun deget, cumpărându-se cărămidă ce stă şi acum sub nămeţi. Doar cărămida furată a scăpat de degradarea sub zăpezi. Culmea este că “Persoana responsabilă pentru atribuirea contractului respectiv” este aceeaşi Costescu Elena-Camelia, omul de încredere al primarului-viceprimar, pe care-o lăsase la timona primăriei când a fost în concediul de odihnă pe anul 2013.

Primăria pusă pe reabilitare
Consilierul local prof. Ion Pavel îşi exprima nedumerirea sa, pe bună dreptate: “Anul trecut primăria a schimbat termopanele la niciun an de când fuseseră puse. Iar acum în Bugetul local sunt prevăzuţi 2,850 miliarde de lei vechi tot pentru reabilitarea aceleiaşi primării. În vreme ce la toate şcolile din comuna Peştişani nu s-au alocat decât 2 miliarde de lei! Evident, tot lei vechi”.
Nicolae Roşca

16 COMENTARII

  1. Falsa este mata ba retardatilor,gelatu este Consilier PRM,SI ESTE SUB ARIPA LUI DASCALU,PRESEDINTELE PRM GORJ , NOU ALES LA ALBA IULIA, ALES STATUTAR DE NOUL BIROU PERMANENT NATIONAL ,SI IN ACELASI TIMP ,ARIPA FUNAR ESTE IN LITIGIU CU PUTINI RAMASI IN PREAJMA LUI VADIM,IN TRIBUNAL EXISTA TREI PROCESE PE ROL.

  2. daca ai fi un om de onoare ai pleca din consiliul local pestisani mai gelatule,tu esti un analfabet care nu stii nici numele sa ti-l scrii corect.tu esti papuse cu ate, votezi (adica ridici mana) doar la ce iti spune pigui dar vei sfarsi ca si ilie bute la puscarie.mai nespalatule tu votezi si ai raspunderea nu pigui.ai avut noroc cu florica ,ca te-a luat sub aripa lui de ai iesit consilier si acum il defaimezi.esti nulitate in com pestisani.eu am votat prm adica fuiorea florica. ar trebui sa-i ceri scuze acestui domn care te-a facu om in com pestisani.

  3. ba jiuristule tu.nu esti vinovat ,,vinovata este mata care a facut un nenorocit ca tine,, s-a te ei de mana cu florica de la redistribuire si sa va spanzurati.reclamagii comunei Pestisani,analfabeta este mata care t-ea facut. o sa muriti de ciuda,hahalerelor.

  4. Ma doare-n cot de tine ba …..juristule….de tine si de comentariile tale,tu si fuiorea a-ti ramasi singuri .nu va mai baga nimeni in seama. sateti marunti pt. comuna asta . muriti de ciuda….ma distrez cand va vad ca muriti de ciuda.

  5. gealatule trezeste-te la realitate nu mai scrie tot felul de prostii la adresa altora ,du-te si cereti iertare la florica ,el te-a facut om in comuna pestisani.cine crezi ca te va mai pune pe listele de consilieri vreodata? psd-ul?? pnl-UL?? PDL-UL?? NICI UDMR-UL NU TE PUNE!!! pt.ce ai votat si votezi in continuare.cati prieteni ai pierdut de cand esti marioneta usl-ului??ai prieteni falsi la usl,asa e…florica este presedinte de organizatie PRM ,membru in biroul permanent judetean,membru in biroul permanent national!!! fii destept si asculta de el.

  6. s-al sugeti pe gelatu muistilor.cu hotul de pavel impreuna.florica este o nulitate in comuna prieten cu tine fraere hoti de lemne ce santeti,,,,muriti de ciuda fraierilor.

  7. Dle Gelatu , ti a luat Dumnezeu mintile ? Vad ca tu ii ataci , ii judeci si balacaresti pe Dl Fuiorea ,pe Dl procuror Mota ,pe dl Predosanu , pe dl Primar Pavel , pe Tivig , pe Secretara Primariei etc .Tu cel care inca nu ai facut cunostinta cu pasta de dinti pana la 35 de ani ar trebui sa te uiti dimineata in oglinda si sa ti faci eventual cruce de cea ce vezi .Ar trebui sa nu mai vorbesti urat la adresa mamelor altora si sa te concentrezi doar asupra mamei tale , prietenii stiu de ce .Tu chiar nu realizezi cine esti , ce poti si cat de putin te duce capul ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here