Doi candidaţi pe posturile de directori adjuncţi, la Spitalul de Pneumoftiziologie

315

Înscrierile pentru concursul organizat de Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu în vederea ocupării funcţiilor specifice Comitetului Director , respectiv: director medical şi director financiar-contabil, s-au finalizat. S-a depus câte un singur dosar pe fiecare post. Concursurile vor avea loc la sediul unităţii, proba scrisă susţinându-se în data de 17 noiembrie.

Proba scrisă a concursurilor organizate de Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” pentru ocuparea funcţiilor din comitetul director se va desfăşura în data de 17.11.2014, conform următorului orar: director medical – ora 10:00; director financiar –contabil – ora 12:00.
cornel ficeaDosarele de înscriere s-au depus la secretarul comisiei de concurs în perioada 21.10.2014 – 05.11.2014, între orele 8-15:00. Doar doi candidaţi s-au înscris la concurs.  „S-au depus doar două dosare, pentru funcţia de director medical înscriindu-se fostul director medical, Iulia Căpitănescu, iar pentru funcţia de director financiar-contabil a optat Cornel Fîcea”, a confirmat Ion Măruţă, şeful Biroului de Resurse Umane din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie.
În funcţie de modul de desfăşurare a primei probe, comisia de concurs va stabili calendarul probei următoare. Informaţii suplimentare privind condiţiile de participare, bibliografia, teme de proiect şi aşa mai departe, se obţin de la Biroul de Resurse Umane din unitate sau de pe site-ul instituţiei la adresa wwwspitaldobrita.ro.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here