Doi bărbați din Ilfov, reținuți de polițiștii din Motru, pentru înșelăciune

1418

Doi bărbați din județul Ilfov, care au crezut, în luna iulie, că au dat lovitura, după ce au păcălit un vânzător de la un magazin din Motru, paguba fiind de 500 de lei, au ajuns, joi, în arestul Poliției Gorj.
Aceștia sunt acuzați că i-au cerut gestionarului să le schimbe o bancnotă de 500 de lei, apoi s-au răzgândit, până când au primit și banii înapoi, și suma pe care ar fi trebuit să o încaseze în urma tranzacției.
,,La data de 29 august, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj doi bărbați de 40, respectiv 41 de ani, ambii din oraşul Pantelimon, județul Ilfov, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de înşelăciune.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, aceștia, la data de 5 iulie, ar fi înșelat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Ciuperceni, care își desfășura activitatea ca lucrător-gestionar, la o societate comercială din Motru, rugându-l să le schimbe o bancnotă de 500 de lei.
Ca urmare a neatenţiei şi a confuziei generate de faptul că cei doi s-au răzgândit de mai multe ori, cu privire la schimbarea banilor în bancnote de 100, 50, 10 şi 5 lei, tânărul le-a înapoiat celor doi, atât bancnota de 500 de lei, cât şi alte 5 bancnote de 100 de lei”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Vineri, cei doi suspecți au fost audiați de procurori, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here