Doctorul Şorop a dat Timişoara pe Gorj

755

Născut la 7 mai 1980 în Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, absolvent al Colegiului Naţional „Traian” din localitatea natală şi al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, medicul Dragoş Şorop a ales să profeseze în Gorj. Din 2006 s-a stabilit la Târgu-Jiu şi este hotărât să rămână aici.

În timp ce mulţi medici buni părăsesc sistemul sanitar autohton fără regrete, căutându-şi locul în alte colţuri ale lumii, unde sunt apreciaţi şi răsplătiţi aşa cum se cuvine pentru munca lor, mai sunt şi tineri care deşi ar fi avut şansa de a profesa în oraşe mari, aleg să se stabilească în Gorj. Un astfel de exemplu este şi Dragoş Şorop, un medic tânăr, cu perspective, care a ales să îşi pună serviciile la dispoziţia gorjenilor, cu toate că ar fi putut rămâne în Timişoara, acolo unde a şi făcut şi studiile universitare. „Deşi are două specialităţi, Medicină de Familie şi Medicina Muncii, şi ar fi putut să rămână să lucreze în Timişoara, fratele meu a ales să vină în Târgu-Jiu. Este stabilit în Târgu-Jiu din 2006 şi activitatea sa profesională se desfăşoară, în principal, pe raza judeţului Gorj”, a declarat medicul Bogdan Şorop.
Gorjean la origine, pe linie paternă, doctorul Dragoş Şorop se simte la Târgu-Jiu ca acasă. Aici lucrează, aici are prieteni şi tot aici este înconjurat de rudele atât din partea tatălui, cât şi din partea mamei, dar şi de foarte mulţi oameni care îi apreciază activitatea profesională. Cei care l-au cunoscut pe medicul Dragoş Şorop au numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.
El este perceput de cei din jur drept un om de o modestie ieşită din comun, un tânăr cu o educaţie deosebită şi un profesionist în adevăratul sens al cuvântului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here