Doctorul Mălăescu, decan interimar la UCB până în 2013

117

La nivelul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu era programat un concurs pentru ocuparea postului de decan al Facultăţii de Asistenţă Medicală, Artă şi Ştiinţe ale Educaţiei, ca urmare a reorganizării Facultăţii de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale şi împărţirea ei în două facultăţi. Concursul a fost amânat, rectorul Moise Bojincă precizând că la această facultate rămâne decan interimar până în 2013 conferenţiar universitar doctor Dan Mălăescu.

Începând din această toamnă, programele de studii din cadrul facultăţilor Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu au fost reorganizate, în peisajul universitar târgujian apărând încă o facultate. Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale a fost împărţită în: Facultatea de Educaţie Fizică, Litere şi Kinetoterapie, condusă de Monica Bîcă şi Facultatea de Asistenţă Medicală, Artă şi Ştiinţe ale Educaţiei, care îl are decan interimar pe Dan Mălăescu. Concursul pentru ocuparea postului de decan al Facultăţii de Asistenţă Medicală, Artă şi Ştiinţe ale Educaţiei a fost amânat. „Perioada de interimat a domnului decan Dan Mălăescu a fost prelungită până la 1 ianuarie 2012.După această dată va fi modificată Carta Universităţii şi ulterior vom organiza concursul pentru postul de decan”, a precizat Moise Bojincă, rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
Facultatea de Asistenţă Medicală, Artă şi Ştiinţe Medicale are două programe de studii: Asistenţă Medicală Generală şi Arte Plastice – Sculptură. Cel mai probabil, Dan Mălăescu va participa la concursul care va fi organizat pentru ocuparea postului de decan, post ocupat actualmente de acesta în interimat.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here