Doctorul Bratiloveanu, de ieri cetățean de onoare al municipiului Motru!

2132

Dr. Constantin Bratiloveanu a fost prezent, ieri, alături de soție, cei doi copii, nora și nepoata acestuia în ședința de Consiliu Local Motru. Emoționat vizibil, medicul pensionar a mulțumit inițiatorului proiectului, vicele Cosmin Morega, dar și consilierilor locali pentru onoarea făcută, aleșii aprobând în unanimitate acest proiect. De asemenea, la ședință au fost prezenți colegi de-ai doctorului din cadrul Spitalului Municipal Motru cu care acesta a lucrat în trecut, specialiști care au avut numai cuvinte de laudă la adresa medicului.
După discursuri, a avut loc un mic dineu, medicul Bratiloveanu mulțumind încă o dată pentru placheta primită și diploma, dar, mai ales pentru gestul de a deveni cetățean de onoare al municipiului.
,,Acest premiu este un mic simbol al recunoștinței noastre față de dr. Bratiloveanu, pentru întreaga sa activitate, în comparație cu binele făcut de dumnealui la numeroși cetățeni din Motru și nu numai. În întreaga sa activitate acesta a făcut nenumărate intervenții chirurgicale, improvizând de multe ori pentru a salva viața pacienților. Pe lângă activitatea sa profesională, medicul este un bun părinte, soț și bunic”, a declarat, la finalul evenimentului, viceprimarul Morega.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here