Doctoriţa Iliescu a injectat PNL şi a trecut la “pacientul” PDL

865

iliescuPreşedintele PNL Prigoria, Iuliana Iliescu, a trecut la PDL, supărată că liberalii nu o pot nominaliza drept candidat al partidului la Primăria Prigoria. Iliescu, candidat de turul doi, a declarat joi că spera ca măcar USL-ul să găsească un alt candidat în locul primarului PSD în exerciţiu, Emil Răgman, iar când a văzut că nici acest lucru nu se poate a stabilit să plece.

Iliescu recunoaşte că a fost ofertată de mai multe partide pentru a intra în rândurile lor dar ar fi negociat doar cu PDL. Pedeliştii o consideră pe Iliescu drept un candidat de tipul: ,,să moară duşmanii” de la PNL.

Iuliana Iliescu, medic de familie, a renunţat la funcţia de preşedinte al PNL Prigoria şi la statutul de membru al acestui partid şi s-a înscris în PDL. Schimbarea nu s-a datorat dragostei pe care Iliescu o poartă acestui partid, sau a doctrinei PDL, ci trecerea s-a făcut ca urmare a faptului că liberalei nu i s-a permis candidatura la fotoliul de primar în Prigoria. Doctoriţa a cam dat-o la întors în momentul în care a fost întrebată dacă a ales PDL pentru candidatură, spunând că localnicii din Prigoria ar dori schimbarea, ea fiind o alternativă la primarul Răgman. Iliescu a anunţat că intră rapid în campanie electorală şi că vrea să facă din Primăria Prigoria ,,o instituţie onorabilă ca şi cabinetul(n.r. medical) meu”. “Plec în această campanie electorală cu notorietate, credibilitate şi cu un partid care mă susţine”, a declarat candidata PDL la Prigoria. Doctoriţa a anunţat că va pleca la PDL şi cu cei cinci consilieri locali pe care îi deţine, fiind trecuţi de ea pe listă în 2008.

Dian Popescu: ,,În 2 zile pun preşedinte la PNL Prigoria”

Şeful PNL Gorj, Dian Popescu, nu s-a arătat prea afectat de plecarea Iulianei Iliescu la PDL. Acesta a menţionat că va completa Biroul Permanent Judeţean al PNL cu un alt membru, în locul doctoriţei, şi că va pune chiar şi un alt preşedinte la PNL Prigoria, în următoarele două zile.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here