Doar trei primari ai PSD Gorj nu mai vor să candideze la locale

449

Partidul Social Democrat (PSD) Gorj mizează la alegerile locale pe 42 din cei 45 de primari pe care partidul îi are la nivelul județului. Mai exact, doar trei edili au anunțat la nivel județean că nu mai vor încă un mandat, lista fiind în continuare deschisă pentru cei care vor să renunțe la o viitoare candidatură. Primarul de Motru, cel de Polovragi și cel din Negomir nu mai vor să candideze în luna mai, din motive diferite, cei în cauză având mai multe mandate la activ. Cei trei nu și-au completat astfel fişa individuală de candidatură ce cuprinde și criteriile de incompatibilitate stabilite de către conducerea centrală a partidului.
gruescu (1)„Trei primari din partid au anunţat că se vor retrage, este vorba de primarul de la Motru, Dorin Hanu, Ion Gruescu de la Negomir şi Ştefan Făsuescu de la Polovragi. În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi primari, fie fişele lor individuale au ajuns la secretarul partidului, fie au ajuns la sediul partidului şi nu am reuşit să le contabilizăm, mai ales că le-am mai acordat câteva zile în plus faţă de termenul stabilit iniţial”, a spus, ieri, Anca Borduşanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul organizației din Târgu-Jiu.

fasuescu insÎn ceea ce-l privește pe Florin Cârciumaru, acesta a anunțat că va face public dacă va mai candida pentru un nou mandat de edil abia după ce se va consulta cu liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. ,,După Comitetul Executiv, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni la Piatra Neamţ, voi anunţa dacă mai candidez (…) Este logic şi mi se pare normal ca înainte de a lua o hotărâre, pentru că sunt preşedintele organizaţiei judeţene PSD, trebuie să port o discuţie cu preşedintele de la nivel naţional, pentru că este o responsabilitate destul de mare. Am considerat că decizia trebuie luată în urma unei discuţii cu Liviu Dragnea”, a spus edilul aflat la al patrulea mandat.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here