Doar spectator! – Fugaru nu a votat pentru Vadim

390

fugaruPeremiştii gorjeni şi-au reales duminică şeful de partid. Astfel, cei 50 de delegaţi ai PRM Gorj, prezenţi la Bucureşti, au votat pentru ca formaţiunea politică să fie condusă tot de Vadim Tudor. Din grupul de la Gorj a făcut parte şi fostul preşedinte al PRM Gorj, Ion Fugaru, care nu şi-a exercitat însă dreptul de vot.

Acesta nu a fost trecut pe lista de delegaţi, cu drept de vot, ai organizaţiei, motiv pentru care a făcut doar figuraţie la Congres.

Partidul România Mare şi-a ales duminică o nouă conducere în cadrul celui de-al cincelea Congres al formaţiunii politice. Cu această ocazie, Vadim Tudor, a fost reales pe funcţia de preşedinte, printre cei care i-au acordat acest vot de încredere fiind şi 50 de delegaţi ai PRM Gorj. În grupul de la Gorj care a plecat la Congresul PRM, duminică dimineaţa, cu un autocar închiriat nu s-a aflat şi Ion Fugaru, fostul preşedinte al organizaţiei peremiste gorjene. ,,Fugaru nu a fost delegat la Congres, deoarece nu a participat la şedinţa de Birou a PRM Gorj, şedinţă care a avut loc înainte cu o săptămână de Congres. Fugaru este simplu membru în acest Birou, dar prin absenţa sa nu a putut fi trecut pe lista de delegaţi”, a declarat Gheorghe Bucălăete, prim-vicepreşedintele PRM Gorj.

În loc de autocar, AUDI

Fugaru a venit la Congresul PRM ca simplu spectator, deplasarea în capitală făcându-se cu maşina lui personală, un autoturism marca AUDI.

Au existat însă voci din afara partidului, unele probabil alimentate de Fugaru, care au acuzat peremiştii că ar fi apelat incorect la autocarul Ansamblului Profesionist ,,Doina Gorjului” pentru această deplasare. Bucălăete a menţionat, în schimb, că deţine un contract cu ,,Doina Gorjului” şi că trebuie să achite instituţiei 2000 de lei pentru închirierea mijlocului de transport, bani care vor fi plătiţi eşalonat.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here