Doar senatorul Iordache, la întâlnirea cu sindicaliștii CEO de la Prefectura Gorj

3908

La invitația mai multor lideri de sindicat, Instituția Prefectului a găzduit, astăzi, o întâlnire cu parlamentarii de Gorj. La aceasta, singurul parlamentar prezent a fost senatorul Ion Iordache.

„Atitudinea colegilor mei parlamentari este lipsită de respect și de responsabilitate. Oamenii pe care i-au umilit astăzi reprezintă câteva mii de angajați ai companiei de la care coaliția toxică PSD-PNL așteaptă să salveze sistemul energetic național și să crească producția! Vă era frică să răspundeți la întrebările oamenilor, colegi parlamentari? Sper că n-ați venit de rușine, că nu-i mai puteți privi în ochi pe aceşti oameni, după ce v-ați bătut joc de ei atâta timp minţindu-i că veți găsi soluții pentru aplicarea legii pensionării anticipate. Parlamentarii au obligația să reprezinte toți gorjenii, nu doar clientela de partid susținută în funcții de conducere deși n-are nicio pregătire. Din nou, rușine”, a transmis Ion Iordache.

De altfel, pe ordinea de zi a întâlnirii au fost teme vitale pentru viitorul companiei: condițiile de muncă; lipsa de personal;neaplicarea legii pensionării (197/2021);lipsa fronturilor de lucru;lipsa de transparență privind planul de restructurare etc.

„Îi felicit pe acești sindicaliști care nu se dau bătuți în ciuda tuturor obstacolelor și a trădării din partea unor lideri de sindicat și a politicienilor de la putere! Cu fiecare ocazie gorjenii văd că nu ar trebui să aibă așteptări de mai bine din partea acestei coaliții! Rămân cu același gust amar văzând ce oameni mici avem în conducerea acestui județ cu potențial atât de mare, dar sabotat de politruci care nu știu și nu vor să muncească pentru binele gorjenilor!”, a completat Iordache.

2 COMENTARII

  1. Iordache asta este unul din baietii care au ajuns sus din cauza democratiei…de asta merge Romania asa…pacat ca avem in societate numai oameni ca el…pleava societaii…pacat de noi tinerii ca plecam scalvi prin alte tari cand astia au totul…sper sa vina rusii peste noi sa vedem ce fac cu banii asa zisii” parlamentari

  2. Bine ați spus D-le.senator!Acesti politruci ,acești imbuibati care vin cu miloaga la noi prostimea din patru în patru ani nu au nici o treaba cu problemele noastre.Aceste mare parte din ei, nulități nu știu cum sa facă sa strângă averi incomensurabila pe care,din fericire,nu le pot lua cu ei!Sa fiți sănătos D-le.senator și sa o țineți tot asa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here