Doar pentru 36 de luni / Personal nou la Oficiul Judeţean de Cadastru

356

Patru noi salariaţi se vor alătura echipei de lucru din cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Gorj. În acest sens, Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară va organiza în ţară examene pentru ocuparea mai multor posturi vacante la oficiile teritoriale.

În ceea ce priveşte OCPI Gorj, se vor organiza concursuri pentru ocuparea a două posturi de consilieri gradul I şi a altor două de asistent registrator. Pentru funcţiile publice vacante de asistent registrator, condiţiile specifice de participare la concurs sunt ca viitorii candidaţi să fie absolvenţi de studii medii, să aibă diplomă de bacalaureat, şi o vechime în muncă de minimum şase luni. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 2 noiembrie. Dosarele de concurs vor fi depuse la OCPI Mehedinţi, instituţia de care aparţine Oficiul Teritorial de la Gorj, acolo unde se vor derula şi probele de concurs. Astfel proba scrisă a concursului va avea loc pe 11 noiembrie, ora 09.00, iar interviurile vor fi susţinute pe 17 noiembrie, la aceeaşi oră. Angajarea pe cele două posturi de asistent registrator se va face pe o perioadă determinată de 36 de luni.
Un alt post vacant în cadrul OCPI Gorj este acela de consilier cadastru, gradul I A, angajarea efectuându-se tot pe o perioadă de 36 de luni. Cerinţele pentru cei care îşi doresc acest post sunt: studii universitare cu licenţă sau absolvite cu diplomă – specializarea cadastru, geodezie, topografie, măsurători terestre; vechime în specialitate minimum 6 ani şi 6 luni. Şi în acest caz, concursul va fi susţinut la OCPI Mehedinţi, proba scrisă fiind programată pentru ziua de 10 noiembrie, iar interviurile vor avea loc pe 16 noiembrie.
Tot în cadrul OCPI Gorj, pentru o perioadă de 36 luni, va fi angajat şi un consilier gradul I, cerinţele specifice de participare la concurs fiind: studii universitare cu licenţă sau absolvite cu diplomă – specializarea economic; vechime în specialitate minimum 3 ani şi 6 luni. Proba scrisă a examenului va avea loc pe 12 noiembrie, iar proba de interviu se va derula pe 18 noiembrie, ambele desfăşurându-se la OCPI Mehedinţi.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here