Doar Pandurii îl mai ţine pe Gabi Matei la Steaua

338

Unul dintre “transplanturile” nereuşite pe ruta Pandurii – Steaua este fundaşul dreapta Gabi Matei, jucător transferat în Ghencea în urmă cu trei ani şi jumătate.
Gabi Matei a jucat foarte puţin pentru Steaua, perioade mari de timp fiind accidentat sau în refacere şi recuperare, iar investiţia făcută de Gigi Becali nu numai că nu a fost acoperită, dar ea continuă să facă gaură în buget. În cazul în care Steaua ar renunţa, fie şi fără a lua vreun ban, la Gabi Matei, Pandurii ar profita şi ar urma să primească încă o jumătate de milion din partea Stelei: “Dacă lui Matei îi expiră contractul semnat cu Steaua nu mai încasăm nimic. Aşa a fost făcut contractul. Dar dacă Steaua îl dă afară mâine, cei din Ghencea trebuie să ne plătească 500.000 de euro. Există o clauză clară, înţelegerea a fost făcută pe cinci ani. Începând cu vara lui 2016 nu vom mai avea nici o legătură cu Steaua. Dar dacă îl dau afară până atunci, mergem la comisii şi ne judecăm”, a declarat Eugen Pîrvulescu pentru Fanatik.ro.
Pandurii mai are de recuperat o sumă importantă de la Steaua, bani proveniţi din transferul lui Mihai Pintilii în Arabia Saudită. Gruparea bucureşteană nu a făcut încă plăţile motivând că nici Steaua nu a primit banii din cedarea lui Mihai Pintilii la Al Hilal.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here