Doar Pandurii II ține pasul

305

Etapa desfășurată în week-end la nivelul ligii a 3-a a demonstrat că doar echipa a doua a Pandurilor, dintre cele trei reprezentante ale Gorjului la acest nivel, mai ține cadența.
Tinerii promovați de cuplul de antrenori Bogoi-Vintilescu au făcut o partidă bună pe terenul sintetic din cadrul Complexului “Municipal” din Târgu-Jiu și au reușit să administreze celor de la FC Hunedoara prima înfrângere din acest sezon. Intențiile ofensive ale micilor panduri au fost arătate încă din primul minut, dar bara avea să se opună deschiderii scorului care avea însă să vină în  minutul 37, când Dănăricu a finalizat cu un șut din interiorul careului. Victoria avea să se contureze clar în repriza secundă, în minutul 65, când Alin Predescu a marcat pentru 2-0 profitând de o bâlbăială a defensivei oaspeților. Cu acest nou succes, Pandurii II acumulează 13 puncte, o depășește în clasament pe FC Hunedoara și urcă pe locul 5.
Din păcate, celelalte echipe gorjene au înregistrat în această rundă noi înfrângeri. Știința Turceni rămâne fără victorie în acest sezon după înfrângerea cu 2-0 de la Giarmata, în vreme ce Minerul Motru își continuă căderea pierzând în această etapă în deplasare, în derby-ul minerilor, la Severin cu Minerul Mehedinți, scor 2-1 pentru gazde.
Cristi Constantinescu

Rezultatele etapei a VIII-a, Liga a 3-a, seria a IV-a:
Pandurii II Târgu Jiu – FC Hunedoara             2-0
Millenium Giarmata – Știința Turceni             2-0
Minerul Mehedinți – Minerul Motru             2-1
Național Sebiș – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic    1-1
ACSO Filiași – CS Ineu                 3-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here