Doar o minune i-ar califica

247

După ce au pierdut primul meci, disputat la Târgu Jiu, handbaliștii de la Energia ar avea nevoie de două victorii la Bacău pentru a tranșa în favoarea lor seria cu Știința Bacău și pentru a accede în turneul pentru locurile 1-3.
Antrenorul Energiei, Liviu Andrieș, pornește și cu un alt handicap în confruntarea de la Bacău, câțiva dintre jucători alegându-se cu contuzii puternice după meciul de la Târgu Jiu: „Mergem să jucăm la Bacău, aceasta este competiția, suntem obligați să ne luptăm. Avem câțiva jucători accidentați după acest meci, Dinescu, Asoltanei și Dragnea. Sperăm să-i recuperăm pentru meciul de la Bacău deși timpul e scurt”, a declarat Andrieș. În tabăra cealaltă, Eliodor Voica încearcă să tempereze optimismul din tabăra sa spunând că încă nu este tranșată calificarea: „Sunt ferm convins că va fi un alt meci la Bacău, nu vreau să ne considerăm învingători. Cei de la Energia vor veni mai încărcați de dorința unui rezultat bun în meciul de vineri”, a decarat antrenorul celor de la Știința Bacău.
Meciul doi al seriei de partide dintre Energia și Știința Bacău se dispută astăzi, la Bacău, cu începere de la ora 17:00, în vreme ce al treilea meci se va disputa, doar în cazul unui succes al gorjenilor în a doua întâlnire, sâmbătă, cu începere de la ora 15:00.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here