Doar înfrângeri pentru echipa de baschet! Davitkov cere răbdare

630

CSM Târgu Jiu a pierdut un nou joc în LNBM. Formația pregătită de Jordanco Davitkov a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, de SCM OHMA Timișoara, 64-69 (16-20, 14-10, 21-19, 13-20). La fel ca meciul din etapa precedentă, disputat împotriva lui Dinamo, gorjenii au gestionat rău finalul partidei şi au înregistrat al cincilea eşec din tot atâtea meciuri. A fost debutul pentru Titus Nicoară, care a bifat 8 puncte pentru gazde. O prestație consistentă a oferit Malik Morgan, cu 17 puncte, 9 recuperări şi 5 pase decisive, în timp ce Ahmed Bashir s-a accidentat şi nu a putut fi folosit. Octavian Ilie şi Mihai Bădiţă au fost singurii gorjeni introduși pe parchet. Cei doi au apărut doar în prima repriză. Fundașul Timişoarei, Darrion Dont’e Strong, a izbutit cele mai multe puncte, 22.
CSM TÂRGU JIU: Kevin Allen 15p, Brandon Sly 8p, Porter Troupe 14p, Titus Nicoară 8p, Stefan Glogovac 2p, Malik Morgan 17p, Andrei Gheorghe, Mihai Bădiţa, Octavian Ilie, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Răzvan Pavel. Antrenor principal: Jordanco Davitkov. Antrenori secunzi: Claudiu Alionescu şi Alexandru Gliga.
,,Câteodată este nevoie de puţin noroc pentru a câştiga un meci. Am făcut o partidă destul de bună pentru 36-37 de minute, însă, pe final, o aruncare norocoasă din colţ şi două aruncări de trei puncte ale lui Lilov au făcut diferenţa. Echipa noastră s-a luptat, am încercat să ne apărăm, în anumite momente am făcut o apărare bună, însă, în același timp, trebuia să jucăm mai bine în atac. Jucând acasă, trebuia să fim mai productivi. Arătăm mai bine, am jucat mai bine în ultimele meciuri, dar şi astăzi am făcut destul de multe greșeli, în special în atac, unde am avut 20 de mingi pierdute. Asta s-a întâmplat şi cu Dinamo. Sunt 30 de meciuri în sezon, aceasta a fost abia a cincea partidă, însă este nevoie şi de un pic de răbdare. În sport, de multe ori, răbdarea nu există”, a declarat antrenorul gorjenilor după terminarea meciului. Macedoneanul a vorbit şi despre debutul lui Titus Nicoară, dar şi despre faptul că sălile vor rămâne pustii cel puţin până la finalul lunii viitoare. Nici măcar persoanele vaccinate nu mai au acces. ,,Titus a fost alături de noi abia în ultima săptămână, iar astăzi a jucat chiar mai bine decât ne-am fi așteptat. Este un jucător util care simte şi cunoaște baschetul. Din păcate, astăzi nu l-am avut nici pe Ahmed Bashir, care s-a accidentat într-un mod bizar la antrenament. Bineînțeles că este mai bine să jucăm cu spectatori, însă acest virus este în toată lumea şi încă ne creează probleme. Baschetul este un spectacol, spectatorii sunt importanți, însă aşa cum vom juca acasă, vom juca şi în deplasare, pentru toată lumea va fi la fel”, a conchis Davitkov.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here