Doar 15 candidaţi la posturile Salvamont au promovat proba scrisă

373

Dintre cei 39 de candidaţi care au fost admişi după selecţia dosarelor la concursul organizat de Serviciul Public Judeţean Salvamont Gorj, 35 s-au prezentat la susţinerea probei scrise. Doar 15 dintre ei au promovat această probă. A fost depusă şi o contestaţie, în cursul acestei zile aceasta urmând a fi soluţionată.

Salvamont Gorj a scos la concurs 8 posturi contractuale de execuţie (pe perioadă determinată de 36 luni): – 1 post de administrator la Post Salvamont Padeş; – 1 post de administrator la post Salvamont Runcu; – 1 post de administrator la post Salvamont Stăneşti; – 1 post de administrator la post Salvamont Schela; – 1 post de administrator la post Salvamont Bumbeşti-Jiu; – 1 post de administrator la post Salvamont Rânca; – 1 post de administrator la post Salvamont Baia de Fier; – 1 post de administrator la post Salvamont Polovragi. După finalizarea perioadei de înscrieri erau depuse 44 de dosare. Dintre acestea, cinci au fost respinse la selecţia dosarelor. „Patru dintre dosare au fost respinse pentru vechime insuficientă şi unul pentru lipsă documente studii”, confirmă directorul Salvamont Gorj.

35 de candidaţi la proba scrisă
Patru dintre cei 39 de candidaţi care rămăseseră în concurs după selecţia dosarelor au absentat de la proba scrisă. Dintre cei 35 prezenţi la această probă, doar 15 au fost admişi. „Am avut 39 de dosare admise, 4 absenţi şi din restul de 35, 15 au luat punctaj de peste 50 ca să poate să intre la proba de interviu”, a declarat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.
Cea mai mare notă la proba scrisă a fost 8,8, iar cea mai mică 1,4. S-a depus şi o contestaţie, candidatul care solicită recorectarea lucrării obţinând nota 3,3. În cursul acestei zile se va soluţiona contestaţia, iar marţi are loc următoarea probă.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. pentru posturile de salvamont a fost o cacealma toti au intrat pe pile mai ales la Stanesti ginerele lucreaza la salvamont cum sa ia ceilalti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here