Doamne premiate la Târgu-Jiu!

3449
  1. Un eveniment special a avut loc la Târgu-Jiu, în sala Teatrului ,,Elvira Godeanu”, organizat pentru a doua ediție, de către Asociația Uniunea Femeilor din Gorj (AUFG), cu nume sonore din muzica populară, sport, cultură, învățământ, social, business, avocatură, arte plastice.

Este una dintre organizațiile de caritate cele mai cunoscute în județ, implicată în multe cazuri în care Asociația a avut un rol definitoriu, acordând sprijin în situații de viață și de moarte, și a cărei intervenție a schimbat chiar destinul unor copii foarte grav bolnavi și al unor familii aflate în situații disperate. Putem spune că, după patru ani de la înființare, Asociația este din ce în ce mai prezentă în comunitate iar actele de caritate, realizate cu multă determinare și dragoste față de oameni, se desfășoară cu aportul unor oameni din multe domenii de activitate și al unor artiști cunoscuți. Aproape fiecare caz în care are loc intervenția Asociației, devine o acțiune de anvergură și totul pentru într-ajutorarea celor aflați în mare, mare nevoie.

Gala Femeilor de 10 – Eveniment de tradiție
Vineri, 20 august, a avut loc, însă, un altfel de eveniment, AUFG acordând distincții doamnelor din județ, unor femei de carieră a căror muncă a influențat în bine comunitatea gorjeană. Evenimentul a fost presărat de momente artistice, susținute de copii și tineri, extrem de talentați. Doamnele care au primit cele două distincții au fost pe scenă având mici discursuri emoționante și, mai ales, mesaje de încurajare pentru toate femeile din județul Gorj. ,,A fost o zi minunată in care am premiat femeia puternică, femeia care trece prin viața privind doar înainte, optimistă și cu dorință de a reuși. Le mulțumim tuturor celor care cred în noi, celor care ne oferă sprijin astfel încât Gala Femeilor de 10 să devină o tradiție pentru județul Gorj. Mulțumim sponsorilor evenimentului nostru, Teatrului Dramatic ,,Elvira Godeanu” pentru găzduire, Grădina cu Flori pentru minunatele aranjamente florale, Tele 3 pentru promovare, Nănuti Gabriel pentru fotografii”, a declarat Andreea Tudorescu, una dintre fondatoarele Asociației Uniunea Femeilor Gorj. Aceasta a ținut să mulțumească și celor care au îmbogățit evenimentul de gală: ,,Ne arătăm recunoștința și față de cei care au oferit momentele artistice în cadrul evenimentului: Echipa de dansuri de societate a Ioanei Bolovan; Radu Vînă, pianist; Jessica Lăzărescu, interpret muzică ușoară; Marius Florea, compozitor și violonist; Simina Popescu, interpret muzică populară.
Felicităm doamnele care au fost premiate la categoria FEMEI DE 10 și la categoria EXCELENȚĂ: Lidia Birsanu, psiholog DGASPC Gorj; Victorița Lăcătușu, interpret muzică populară; Viorica Ghican Dima, sportivă de performanță; Rodica Gugu Negrescu, actriță Teatrul Dramatic ,,Elvira Godeanu”; Ana Neagu, antreprenor Lavandinne; Daciana Ungureanu, artist popular; Ioana Talău director Casa de Pensii Gorj; Marcela Mrejeru, profesoară de istorie de peste 30 de ani, inspector general IȘJ Gorj; Adelina ARBAGIC, avocat Baroul Gorj. Categoria Excelență: Mihaela Horvath, jurnalist, Corina MĂRUȚOIU, asistent social; Luminița Săceleanu, scriitor; Simina Popescu, interpret muzică populară”.
M.C.H.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here