DNA a cheltuit 1,2 milioane de euro pentru flagrantele organizate anul trecut

681

Direcția Națională Anticorupție ar fi cheltuit cea mai mare sumă din istoria sa pentru a organiza flagrante, anul trecut.”Ne bucură şi ne onorează interesul pe care îl manifestă societatea pentru activitatea DNA. Pe de altă parte, acest interes arată şi faptul că tema corupţiei este în prin plan datorită impactului pe care acest fenomen îl are asupra vieţii de zi cu zi a cetăţenilor.

Din păcate, costurile corupţiei rămân neacceptat de mari pentru societatea românească. Dacă ar fi să aleg un singur cuvânt care să sintetizeze activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie din ultimul an, acesta ar fi: încredere. Mă refer atât la încrederea celor care lucrează în cadrul instituţiei, încredere care se vede în curajul redescoperit de a investiga cazuri de mare corupţie, cât şi încrederea cetăţenilor de a veni cu sesizări către noi.

Avem cea mai mare sumă de flagrant, 1.250.000 de euro din istoria DNA. Am înregistrat o creștere atât din scăderea semnificativă a nivelului de restituiri și reducerea numărului de achitări”, a spus Marius Voineag în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here