DN 67C, afectat de o viitură

324

Drumarii au fost nevoiți, ieri, să intervină în zona Rânca pentru consolidarea DN 67C pe o porţiune de 20 de metri, unde acostamentul a fost rupt din cauza unei viituri puternice. ,,Pe o porţiune de 20 de metri a fost rupt acostamentul, fiind nevoiţi ca astăzi să aducem mai multe truckere cu piatră, cu materialul necesar să consolidăm zona respectivă. Nu sunt probleme deosebite”, a precizat Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu-Jiu. Acesta a specificat luni că, în continuare se acţionează pentru deszăpezirea DN 67C Transalpina, existând premisele ca şoseaua să fie deschisă începând cu 1 iunie.
“Continuăm pe DN 67C până în zona Urdele, sperăm să ajungem până la Cărbunele, poate chiar dincolo spre Obârşia Lotrului. Deszăpezim doar pe un fir, ca să putem face revizia, să stabilim necesarul de utilaje în continuare. Sunt toate premisele ca la 1 iunie să fie deschisă Transalpina”, a mai spus şeful SDN.
Potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, DN 67C – Transalpina rămâne închis pe tronsonul Rânca (km 34+800, judeţul Gorj) – Şugag (km 79+200, judeţul Alba), până în data de 31 mai 2017, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de starea zăpezii şi condiţiile meteo.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here