DJ Sava & Raluka au închis Festivalul Berii de la Rovinari

390

Cea de-a noua ediţie a Festivalului Berii din oraşul Rovinari s-a încheiat duminică seară cu un spectacol incendiar oferit de DJ Sava & Raluka. Cei doi au încins atmosfera alături de sute de rovinăreni puşi pe distracţie şi voie bună.

Festivalul Berii din acest an de la Rovinari s-a desfăşurat în perioada 11-17 august. Oraşul a îmbrăcat straie de sărbătoare, atmosfera de petrecere fiind pe Bulevardul Minerilor din oraş. Copii, adulţi, dar şi vârstnici s-au putut distra deoarece muzica a fost pe toate gusturile. Astfel, dacă în timpul săptămânii la ştrandul orăşenesc au avut loc concursuri de înot cu premii pentru câştigători oferite de Primăria Rovinari, în week-end, scena a fost atracţia bulevardului.
Manifestările de la Rovinari de săptămâna trecută au fost organizate de Primăria şi Consiliul Local, Casa de Cultură şi Biblioteca oraşului. „La ştrandul din oraş am organizat concursuri de înot cu sărituri în apă la care s-au înscris mulţi tineri, iar cei care au fost desemnaţi câştigători au fost premiaţi de Primărie. Sâmbătă seara de la orele 20:00 am avut program folcloric oferit de copiii de la Grădiniţa nr. 1, de la Clubul Copiilor şi secţia Rovinari a Palatului Copiilor. De asemenea, tot sâmbătă, pe scena amplasată pe Bulevardul Minerilor, au urcat şi membrii Ansamblului Folcloric Petrolul Ţicleni”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul oraşului Rovinari.

Comercianţi mai puţini
festivalul beriiSeara de duminică a fost destinată lui Nicu Novac, Claudia Ionaş şi celor mai cotaţi artişti ai momentului, DJ Sava & Raluka.
Aceştia din urmă au urcat pe scenă aproape de miezul nopţii însă prestaţia acestora a fost una de excepţie, publicul rovinărean arătându-se deosebit de încântat.
Încă din prima zi a evenimentului, pe Bulevardul Minerilor din Rovinari şi-au întins tarabele câţiva comercianţi, numărul acestora crescând cu apropierea venirii weekendului. „Deşi am menţinut aceeaşi taxă încă de câţiva ani încoace şi anume de 2 lei mp/zi, numărul comercianţilor nu a fost la fel de mare ca în anii trecuţi şi asta deoarece săptămâna trecută au mai avut loc diverse manifestări la nivelul judeţului. Totuşi, oamenii prezenţi la Festivalul Berii din Rovinari au avut de unde să-şi cumpere diverse articole de marochinărie, artizanat, dar şi terase unde să servească mici, răcoritoare şi bere, iar pentru copii au fost amenajate câteva spaţii de joacă”, a precizat viceprimarul de la Rovinari.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here