Divorţ profesional la vârful Diviziei de Pază: Răuţ a rămas fără adjunctul Mogoe

450

Începând de marţi, Valentin Mogoe nu mai este director adjunct al Diviziei de Pază a Complexului Energetic Oltenia(CEO). Acesta nu mai lucrează deloc în CEO, raportul său de muncă fiind astfel întrerupt. Ion Răuţ, directorul Diviziei de Pază, confirmă faptul că nu mai are director adjunct, menţionând că lui Mogoe i-a încetat raportul de muncă din motive profesionale. “Proiectul legat de Divizia de Pază presupune muncă cu atât mai mult cu cât acesta a început de la zero. Mogoe trebuia să-şi aducă aportul aici dar nu a făcut-o la nivelul dorit, cel puţin nu la cel dorit de mine. Este dezamăgitor dar asta este..”, a explicat Ion Răuţ, lipsa adjunctului de care se auzise, iniţial, că ar fi demisionat din funcţie. Deşi Răuţ a refuzat să discute despre motivele concrete care au dus la această demitere de la vârful Diviziei de Pază, în branşă se vehiculează existenţa unui conflict de idei între cei doi şi a refuzului lui Mogoe de a percuta la cerinţele superiorului său. Valentin Mogoe a ocupat funcţia de la Divizia de Pază de la finalul lunii iulie 2014, când reprezentantul UNPR a demisionat din funcţia de director al Medserv Min şi a trecut în subordinea lui Ion Răuţ. A rezistat în funcţie doar puţin peste patru luni de zile, acum acesta părăsind, de tot, CEO.
A.Stoica

3 COMENTARII

  1. Dar, acest Mogoe nu-si poate accepta varsta? Sa stea acasa sa aibe alte preocupari specifice varstei?! Intra deja prin actele desfasurate la categoria ,,anomalia naturii,,.

  2. Mogoe acest tortionar cand a fost militian nu se mai satura de functii sa stie si gorjenii cati ai bagat la puscarie cand erai militian si cum faceai anchetele cu bastonul tu si cu Stoica alt tortionar comunist si acum mai aveti tupeul sa ocupati functii ca si cum nu ati facut nimic pe timpul comunismului plecati militienilor ordinari ca voi ati nenorocit familii pri comportamentul vostru de militieni va pun in functii tot unii ca voi ,lasati locul tinerilor care nu au loc de voi .Mogoe mai ai si pensie ca o si meriti cati oameni ai bagat la puscarie nevinovati nu te mai saturi de bani .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here