Distribuitorul de mere în şcoli, cunoscut săptămâna viitoare

299

Cinci firme şi-au depus ofertele la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Gorj în vederea distribuirii merelor elevilor în şcoli pentru anul 2014. În prezent se evaluează ofertele depuse de către agenţii economici, ca în zilele următoare să aibă loc licitaţia electronică, la final aflându-se cine va distribui fructele în şcoli.

Beneficiarul care se va ocupa cu distribuirea merelor în şcoli se va afla săptămâna viitoare. “Evaluarea ofertelor încă nu s-a încheiat. În zilele următoare urmează să aibă loc şi licitaţia electronică preconizăm ca săptămâna viitoare să aflăm care este câştigătorul. Începând cu luna martie copiii vor începe să primească mere în şcoli”, a precizat Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj.
În conformitate cu hotărârea Guvernului, pentru anul şcolar 2013-2014 se vor acorda gratuit mere, în limita valorii zilnice de 0,37 lei/elev, pentru o perioadă de 85 de zile de şcolarizare. Valoarea estimată a contractului este de 527.067 de lei.
Programul care vizează acordarea merelor în şcoli se va desfăşura concomitent cu „Laptele şi cornul” şi vizează acelaşi număr de elevi. Potrivit reprezentanţilor ISJ Gorj, la nivelul judeţului, beneficiază de lapte şi corn peste 38.000 de elevi, din 600 de unităţi de învăţământ.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here