Distracţie şi voie bună la Sărbătoarea Narciselor

157

Cu mic cu mare, gorjenii s-au strâns duminică la Preajba pentru a participa la Sărbătoarea Narciselor. Profitând de vremea călduroasă, iubitorii serbărilor câmpeneşti au savurat din plin manifestările pregătite de autorităţile locale. Terasele unde s-au servit mici şi bere au fost aproape neîncăpătoare.

Devenită deja o tradiţie, Sărbătoarea Narciselor este, an de an, ocazia potrivită pentru ca iubitorii de natură să se relaxeze şi să participe la diferite activităţi sportive, cultural – artistice şi nu numai. Ediţia 2013 a debutat cu TEDEUM – la Biserica din Preajba. La ora 09:30 au început concursurile sportive: ciclism, cross şi fotbal. Începând cu ora 11.00 s-a desfăşurat concursul cu premii de degustare a vinurilor locale, la aceeaşi oră desfăşurându-se şi concursul auto-buggy. În jurul prânzului, mai exact la ora 13.00, participanţii s-au delectat cu muzică de promenadă oferită de Fanfara „Armonia”.
Primarul Florin Cârciumaru le-a adresat gândurile sale participanţilor, manifestările continuând cu înmânarea diplomelor câştigătorilor concursurilor derulate în prima parte a zilei. Începând cu ora 14.00, iubitorii de folclor au avut posibilitatea de a urmări un spectacol de dansuri şi muzică populară susţinut de Ansamblul „Maria Lătăreţu” al Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu.
Ca de fiecare dată, şi în acest an, distracţia şi voia bună au fost la cote ridicate. Petrecăreţii au savurat din plin manifestările din cadrul ediţiei 2013 a Sărbătorii Narciselor, făcându-şi încălzirea pentru Zilele Municipiului, care vor debuta pe 20 mai.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here