Distincție din partea Asociației Femeilor Gorjene pentru olimpicul internațional Mihai Bratu

2177

Comitetul Asociației Femeilor Gorjene a organizat miercuri, 27 decembrie 2023, o festivitate în care fostul elev al Colegiului Național “Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, olimpic internațional, Mihai-Alexandru Bratu, a fost distins cu o diplomă de onoare pentru rezultatele remarcabile înregistrate pe plan mondial pe care le-a adus Gorjului și României.
,,Noi, Asociația Femeilor Gorjene, am dorit să îi arătăm acestui copil că munca sa nu este trecută cu vederea. Este un băiat studios și ne face mândri ca este gorjean de-al nostru.
I-am înmânat tânărului Mihai-Alexandru Bratu o diplomă de onoare și un premiu în bani de 5.000 de lei. Gorjenii trebuie să își aprecieze valorile și să știe să și le păstreze, iar acest tânăr este demn de toată lauda noastră”, a declarat dr. Sanda Mischie, președinta Asociației Femeilor Gorjene.
La festivitate a participat și bunica lui tânărului student, precum și mare parte din membrele Asociației Femeilor Gorjene.
Mihai-Alexandru Bratu este Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu, iar dintre performanțele sale, în calitate de elev al CNTV, putem aminti: 2021 – Medalia de Aur la Olimpiada Internațională de Lingvistică; 2021 – Medalia de Bronz la Asia Pacific Linguistics Olympiad; 2021 – Medalia de Bronz la Olimpiada Națională de Informatică; 2022 – Medalie de Aur la Olimpiada Internațională de Lingvistică; 2022 – Medalie de Argint la Asia Pacific Linguistics Olympiad; 2022 – Medalie de Argint la Olimpiada Internațională de Geografie; 2022 – Premiul II, Olimpiada Națională de Lingvistică, 2022 – Premiu Special la Olimpiada Națională de Geografie; 2023 – Mențiune ME, Olimpiada Națională de Lingvistică, calificare la Olimpiada Internațională Asia Pacific; 2023 – Medalie de Argint la Asia Pacific Linguistics Olympiad; Calificat în 2023 la Olimpiada Europeană de Geografie și la Olimpiada Internațională de Lingvistică; Cel mai bun participant român din toate timpurile de la Olimpiada Internaţională de Lingvistică.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

  1. De ani de zile spun si repet ca ar trebui sa se clarifice de institutiile abilitate ale judetului si ale statului care este perimetrul statiunii Ranca si de ce UAT apartine ??!! Pacat de aceasta bogatie naturala si cu mare istorie de care putini stiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here