Disputa dintre Ponta și Dragnea continuă

301

Săgețile pe care Victor Ponta și Liviu Dragnea și le aruncă în ultima vreme au dus la escaladarea conflictului dintre fostul și actualul președinte al PSD. Actualul lider social-democrat îl suspectează pe parlamentarul de Gorj că ar fi manipulat și că nu ar întreține scandalul respectiv dezinteresat. Dragnea vedea un adevărat scenariu în spatele acuzațiilor pe care Ponta i le aduce și pe care le alătură cu altele făcute de alți politicieni sau chiar jurnaliști, criticile nepicându-i prea bine liderului social-democrat.
“Este o anumită coordonare văd – sigur, poate să fie o simplă coincidenţă, dar demult nu mai credem în coincidenţe în România. Păi am văzut: domnul Victor Ponta, domnul Traian Băsescu, din când în când domnul Daniel Constantin, jurnalişti de la EvZ, de la B1, Hotnews, alte site-uri, alte publicaţii”, spune Dragnea. Acesta e convins că totul e bine dirijat împotriva sa. “Există acest pachet de oameni politici şi jurnalişti care sunt foarte bine coordonaţi. Poate este o simplă coincidenţă şi poate domnul Victor Ponta nu are nicio legătură cu dumnealor. Unii spun că are, alţii spun că n-are. Există, se pare, o dorinţă din partea unora ca eu să fiu vulnerabilizat şi în partid şi nu numai”, a menționat Dragnea.
Victor Ponta nu a rămas dator cu explicațiile de rigoare. “Să comentez minciunile și prostiile «Cârmaciului» din Teleorman?? Mai bine nu …. sunt lucruri mult mai importante de făcut! Dar înțeleg frustrarea și lașitatea cu care sunt atacat non stop. Update – văd că încă sunt oameni suficient de orbi sau mințiți care spun să nu îl mai atac pe Dragnea – dragii mei, vă rog citiți că eu doar AM RĂSPUNS la niște murdării și aberații! Mă duc să îmi primesc «plata» de la Băsescu, Soroș și SRI. Încep cu SRI că acolo sigur au mai rămas din sticlele de vin «Opus One» pe care le ducea “prietenul” Liviu pentru prietenul lui Florin!”, a menționat Ponta într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, fără să precizeze dacă „prietenul Florin” are vreo legătură cu fostul adjunct al SRI, Florian Coldea!
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here