Disponibilizări de 1 aprilie la Cantina Rovinari

167

88 de angajaţi ai societăţii Cazare Cantine Rovinari vor rămâne fără un loc de muncă. Această măsură a fost luată în urma hotărârii minerilor EMC Roşia de a renunţa la masa caldă în schimbul tichetelor de masă. Lista cu disponibilizări a fost deja trimisă Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj.

Un număr important de angajaţi de la Cantina Rovinari vor rămâne fără locuri de muncă de la 1 aprilie. Asta după ce angajaţii de aici au optat pentru tichete de masă în defavoarea meselor calde. Din notificarea care a fost transmisă la sediul AJOFM Gorj rezultă că începând cu 1 aprilie societatea comercială SC Cazare Cantine Rovinari va renunţa la serviciul unui număr mare de angajaţi.
“Principalii beneficiari vor renunţa la masa caldă în favoarea tichetelor de masă, automat valoarea contractului de servicii încheiat între societatea Cazare Cantine Rovinari şi beneficiari este mai mică. Atunci au ajuns la concluzia că numărul de personal trebuie redus, astfel că începând cu 1 aprilie vor fi disponibilizate 88 de persoane”, a precizat Romeo Chiriac, şeful AJOFM Gorj.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here