Dispensar reabilitat în comuna Mușetești

807

Dispensarul din comuna Mușetești va fi modernizat și dotat cu aparatură medicală. Clădirea reabilitată va găzdui nu doar cabinete medicale, ci și o farmacie. Primarul Cosmin Băban spune că în localitate va funcționa și un centru de permanență.
„Clădirea reabilitată va găzdui nu doar cabinete medicale, ci și o farmacie, oferindu-vă acces mai ușor și rapid la serviciile medicale de care aveți nevoie. În plus, sunt încântat să vă informez ca noutate majoră că vom avea și un cabinet stomatologic în cadrul dispensarului. Astfel, vom putea oferi și servicii stomatologice locale, reducând necesitatea deplasărilor în alte localități pentru astfel de tratamente”, spune primarul din Mușetești.
În comună va funcționa și un centru de permanență. „Centrul va fi deschis non-stop, gata să vă ofere asistență medicală de urgență oricând aveți nevoie. Acesta va servi întreaga comunitate din comuna Mușetești și va fi un punct de referință în furnizarea de îngrijiri medicale urgente”, a declarat primarul Băban.
Investiția se ridică la peste 3 milioane de lei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here