Directorul Tașcău s-a înscris în PSD. „Am cumpănit mult”

1756

Dorin Tașcău, directorul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, s-a înscris în PSD Gorj. „Îi urăm bun venit și forță de muncă! Domnul Tașcău se va regăsi pe lista de consilieri pentru Consiliul Local Târgu-Jiu”, au anunțat reprezentanții PSD.
Tașcău a mai activat la ALDE și PNL.
„Am cumpănit mult și am luat această decizie. La începuturile politice am fost vreo nouă ani membru PSD. Lucrurile evoluează și orientarea mea nu este legată neapărat de social-democrație, ci de echipa cu care voi lucra. Cam așa am gândit mereu. Mă alătur unei echipe în care am încredere în acest moment”, a spus Tașcău, la un post local de radio.
Un alt profesor cunoscut de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, cu rezultate remarcabile, se va regăsi pe lista PNL pentru Consiliul Local Târgu-Jiu. Este vorba de profesorul Eugen Nodea, coordonatorul lotului de informatică al României.
I.I.

5 COMENTARII

  1. POATE VA AJUTA CU DONATII CA DUMNEALUI ESTE FOARTE ACTIV PE PIATA NEBANCARE DE ACORDARE DE CREDITE CU DOBANZI SPECIALE,LA ALDE NU MAI E NIMIC DE FACUT SI OMUL A TRECUT ACOLO UNDE E ,,bine,,PENTRU EL SI FAMIGLIA LUI.

    • vorbeste lumea, ca ar cam camatarii, ar cam specula mareriale cumparate iarna pe nimic de la Macofil cand nu este desfacere si dubla prețul…vorbeste lumea ca are 30% la Mentor pe centura si l-a daultat pe Lila la Dacorex cu masonii si rotarienii…
      Oare asa sa fie!!!???

  2. De ce nu postati mesajele impotriva domnului Tascau?costi cretu se da mare filozof in oras dar va da ordine sa nu postati decat tot ce e pozitiv PSD!!Rusine domnului acoperit Costy….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here