Directorul Schinteie şi-a dat demisia de la UATAA Motru

326

uataaDirectorul UATAA Motru, Ilie Schinteie, şi-a depus singur demisia în Consiliul Local Motru, în urma scandalului creat de întreruperea apei calde pentru cetăţenii acestui oraş, incident petrecut luna trecută. Pedeliştii din Motru nu sunt de acord cu acest demers şi susţin că Schinteie ar trebui să rămână pe post deoarece nu el s-ar fi făcut vinovat de problemele apărute la Uzina de Agent Termic şi Alimentare cu Apă (UATAA).

În a doua jumătate a lunii trecute, Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, a anunţat că Ilie Schinteie, directorul Uzinei de Agent Termic şi Alimentare cu Apă Motru, va fi destituit din funcţie. Asta pentru că managerul ar fi “dezinformat autorităţile” şi nu ar fi făcut cele necesare pentru a stopa scandalul legat de oprirea apei calde pentru locuitorii municipiului. În urma scandalului, Schinteie şi-a depus singur demisia, fapt anunţat de consilierul judeţean al PD-L, Dumitru Mareş. ,,Directorul Schinteie şi-a depus demisia dar eu sper că nu îi va fi aprobată. Nu era cazul să se ajungă la aşa ceva, dânsul nu era vinovat”, a declarat Dumitru Mareş, consilierul judeţean PD-L.

schinteieÎn penultima şedinţă de Consiliu Judeţean, consilierul PD-L, Dumitru Mareş, a făcut un apel autorităţilor pentru găsirea unor soluţii legate de UATAA Motru. Acesta a invitat conducerea CJ Gorj să participe la o întrunire a conducerii Primăriei Motru cu reprezentanţii Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia în vederea rezolvării problemei UATAA, care din motive financiare a lăsat 17.000 de motreni fără apă caldă. La sfârşitul lunii trecute problema apei calde s-a rezolvat mai puţin cea a demisiei lui Schinteie.

A.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here