Directorul Niculescu: “Fără probleme, voi realiza tot ce am promis”

154

Picture 009La trei luni şi jumătate de la instalarea sa în funcţia de manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, promisiunile sale au început să prindă contur. A schimbat vestiarele, a achiziţionat echipament nou pentru personalul de pe ambulanţe, a început lucrările la acoperişul sediului SJA, dar şi cosmetizarea substaţiilor din judeţ.

Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj promitea să schimbe faţa Ambulanţei şi să creeze condiţii cât mai bune pentru salariaţii săi. Toate acestea urmau a se realiza în şase luni de zile, după cum promitea Niculescu la momentul instalării sale. Picture 002De atunci şi până în prezent au trecut trei luni şi jumătate. Deja, mare parte din promisiunile sale au început să capete contur. „Fără nici un fel de probleme voi reuşi să pun în practică tot ce am promis la momentul instalării mele în funcţie”, susţine Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Se probează echipamentul pentru alegerea măsurilor

Toate mărimile din echipamentul comandat pentru angajaţii de pe echipajele de ambulanţă au Picture 003sosit la sediul SJA Gorj, pentru ca medicii şi ambulanţierii să-l probeze. „Deja echipamentul este comandat; depinde acum doar de cei care le confecţionează. Am primit toate mărimile din echipamentul nou şi acum suntem în faza de încercări, ca să poată face pentru fiecare angajat mărimea lui”, spune managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Noul echipament corespunde cerinţelor în vigoare şi se ridică la aşteptările personalului.

Toate substaţiile se modernizează

De lucrări de modernizare nu beneficiază numai sediul central al SJA Gorj, unde acum se Picture 028schimbă acoperişul, iar recent au fost înlocuite vestiarele. Şi substaţiile din teritoriu sunt în atenţia noului manager. „La substaţii unde nu este proprietatea noastră vom face numai nişte cosmetizări, pentru a îndeplini condiţii corecte pentru angajaţi. La Motru s-au şi dus materialele necesare. La Sadu s-a modernizat spitalul şi am obţinut o repartiţie foarte bună, fiind spaţiu suficient pentru angajaţii noştri. Singura proprietate la substaţii este numai Novaciul, iar acolo este bine şi nu avem probleme. La Târgu-Cărbuneşti am dus materiale pentru igienizare şi se va face şi acolo o cosmetizare; într-o lună, o lună jumătate va fi gata şi acolo”, a explicat Marinică Niculescu, directorul SJA Gorj. Cât priveşte personalul, Niculescu spune că, deşi mai are lipsă câţiva oameni, reuşeşte să facă faţă solicitărilor. „Mai am lipsă în schemă vreo 11 oameni, dar fac faţă cu ce există acum, chiar şi cu cei care ar mai ieşi la pensie”, a declarat Marinică Niculescu, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here