Directorul Niculescu: “După un mandat la Ambulanţă nu o să mai am ce face!”

92

Marian NiculescuMarinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a început să pună în practică ceea ce a promis la instalarea sa în funcţie. Acum el spune că după un mandat la conducerea SJA Gorj nu va mai avea ce face, atât de bine va arăta totul.

Niculescu s-a arătat pus pe treabă încă din luna mai, atunci când a fost instalat în funcţia de manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Înainte de orice, Marinică Niculescu a dorit modernizarea sediului central al Serviciului Judeţean ambulantade Ambulanţă (SJA) Gorj, fiind total dezamăgit de felul cum a găsit acest loc în momentul instalării sale. De altfel, el chiar a început acest proiect, investind în schimbarea acoperişului sediului SJA şi în vestiare pentru angajaţi, dar şi în echipamente de serviciu. „Lucrările la acoperiş vor începe săptămâna aceasta, sau cel mai târziu săptămâna viitoare; ştiu că au termen de două luni să finalizeze totul”, a spus Niculescu.

Substaţiile Ambulanţei, în vizorul directorului

Managerul SJA Gorj le-a promis tuturor salariaţilor că le va oferi condiţii mai bune de lucru. În acest sens, nu doar pentru cei de la staţia centrală se implică în crearea de condiţii, ci şi pentru cei din substaţii. La substaţia Motru se realizează o cosmetizare a spaţiului, mai mult neputându-se face întrucât nu este proprietatea Serviciului Judeţean de Ambulanţă, ci este închiriat. La Novaci, Niculescu spune că nu mai sunt necesare lucrări de modernizare, fiind deja pus la punct spaţiul ambiental. Cât priveşte substaţia de la Târgu-Cărbuneşti, unde au existat ceva neînţelegeri cu autorităţile locale, punându-se problema mutării într-un alt spaţiu, de pare că lucrurile s-au limpezit. „La Cărbuneşti am rezolvat problema. Se pare că autorităţile locale au înţeles cum stau lucrurile şi săptămâna viitoare ne vom întâlni şi vom semna contractul de închiriere. Oricum, noi găsiserăm un alt spaţiu, deci ne-am fi descurcat şi dacă nu ajungeam la un consens cu autorităţile din Târgu-Cărbuneşti”, a explicat Marinică Niculescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. Astfel, directorul Niculescu este hotărât să dovedească tuturor că promisiunile lui nu rămân doar la stadiul de vorbe, ci se transformă în fapte. De aceea, spune el, „într-un mandat la conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă voi face atât de multe, încât după aceea nu o să mai am ce face; atât de multe se vor realiza aici, încât urmaşii mei nu vor mai avea ce să facă”.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here