Directorul medical al Spitalului Motru candidează consilier independent!

2115

Elena Catană, directorul medical al Spitalului Motru, și-a anunțat candidatura ca independent la Consiliul Local din municipiu, astăzi, la Târgu Jiu TV.

Candidatura face însă imposibilă participarea dr. Catană la un eventual concurs pentru funcția de manager al unității spitalicești din localitate. Asta, urmare a incompatibilității în care aceasta s-ar găsi. 

Medicul ginecolog a declarat că vrea să fie reprezentatul spitalului în Consiliul Local Motru. Catană arată astfel că a declinat oferta PNL de a se înscrie în acest partid, recunoscând totuși că nu ocupă funcția de manager al Spitalului Motru deoarece, la presiunea publică, primarul municipiului nu l-a mai schimbat pe dr. Efrim.

Aceasta a mai anunțat că nora sa nu mai vrea postul de medic rezident oftalmolog la Spitalul Motru, deși a promovat examenul pentru ocuparea funcției, fiind singura prezentă la concurs. Prezența rudei directorului medical la concurs a creeat, la începutul pandemiei, un val de reacții negative la adresa Elenei Catană.

Catană a menționat că vrea să fie în CL Motru pentru că așa ar întoarce atenția autorităților spre sănătate. A menționat că Motru are nevoie de un cămin de bătrâni și de unirea forțelor politice pentru dezvoltarea municipiului. Aceasta a subliniat că nu este pesimistă legată de închiderea mineritului și că are încredere că lucrurile se pot rezolva.

Elena Catană spune că este medic de 20 de ani în Motru, a adus pe lume 2500 de copii, și s-a dedicat profesiei, lucru care ar conta la viitoarea candidatură.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here