Directorul Graure: “Am auzit de «Electra mică» dar este prematur să mă pronunţ în legătură cu ea”

93

graureDirectorul general al Complexului Energetic(CE) Turceni, Octavian Graure, susţine că a auzit şi el despre Întreprinderea Energetică Oltenia sau «Electra mică»

, cum a mai primit denumirea, dar în afară de faptul că ea ar urma să cuprindă unitatea sa, Complexul Energetic Craiova, Complexul Rovinari şi SNLO, nu ştie mai multe. “Am auzit de «Electra mică», dar este prematur să mă pronunţ în legătură cu ea”, a declarat managerul CE Turceni care susţine însă că orice nouă structură va implica noi costuri. Este vorba despre un nou audit, care ar urma să se facă peste o lună de zile când la unitatea gorjeană se termină exerciţiul financiar.

Cifră de afaceri în 2011: 350 de milioane de euro

Între timp însă Guvernul a aprobat, miercurea trecută, bugetele de venituri şi cheltuieli pe anul 2011 pentru şase companii din subordinea Ministerului Economiei şi Mediului de Afaceri, printre care şi cel pentru Societatea Naţională a Lignitului Oltenia.

Au fost, de asemenea, aprobate şi bugetele de la complexele energetice Turceni şi Rovinari, precum şi cele ale societăţilor Conversmin, Cupru Min şi Conpet.

Directorul Graure susţine că pentru CE Turceni s-a aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli acesta anunţând o cifră de afaceri pentru anul financiar 2011 de 350 de milioane de euro. “Este vorba despre 350 de milioane de euro, aici intrând activitatea curentă şi alţi 250 de milioane de euro pentru investiţii”, explică Graure, care promite că va face publică toată situaţia pe site-ul unităţii energetice.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here