Directorul DRDP Craiova, la deszăpezire în Gorj

508

Gorjul a fost, ieri, sub incidența unui cod portocaliu de vreme rea, în zona montană înregistrându-se ninsori abundente. Reprezentanții Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu s-au mobilizat și au acționat pe mai multe tronsoane. Prezent în județul nostru a fost și Bogdan Bratu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, pentru a coordona cum se cuvine acțiunile de deszăpezire.

În zona montană din județul Gorj este iarnă în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă din punct de vedere calendaristic suntem în plină primăvară. De miercuri dimineața, reprezentanții Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu au lucrat la foc continuu, acționând pe mai multe drumuri naționale, în zona montană înregistrându-se ninsori și vânt. “Ninge pe Godeanu, unde noi avem două utilaje și un încărcător; se acționează cu lamă și material antiderapant. La Rânca este și vânt puternic și ninge; acolo avem două unimoguri și un încărcător și acționăm și cu material antiderapant. Pe DN 7A, între Petroșani și Obârșia Lotrului, avem tot două unimoguri și pe Defileul Jiului avem un ATB cu material antiderapant”, a declarat, pentru Gorjeanul, Ion Tudor – șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu.

Bratu a coordonat personal deszăpezirea
Bogdan Bratu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, s-a aflat, ieri, în Gorj, pentru a coordona cum se cuvine acțiunile de deszăpezire. “Încă de când a început să ningă, noi l-am informat pe domnul Bogdan Bratu, directorul DRDP Craiova, în privința situației de la Gorj. Astăzi (n.red.: miercuri, 19 aprile) domnul director Bratu este în Gorj, coordonând acțiunile de deszăpezire de la Rânca și de pe DN67D – Godeanu. Situația este sub control, chiar dacă se anunță în continuare ninsori și viscol”, a confirmat Ion Tudor – șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu. Meteorologii nu au deloc vești bune, în următoarele zile temperaturile menținându-se scăzute și continuând să ningă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here