Directorul Direcției Patrimoniu, pus să dea notă explicativă pentru poza cu subalterna, care îi face pedichiura în birou

416

Conducerea Primăriei Târgu-Jiu i-a cerut o notă explicativă şefului Direcţiei Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru, după ce Scandal de Gorj a publicat o poză în care o femeie de serviciu pare că îi face acestuia pedichiura la birou. Rotaru s-a apărat public.

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a declarat, miercuri, că i-a cerut o notă explicativă lui Marian Rotaru, şeful Direcţiei Publice de Patrimoniu, după apariţia fotografiei în care pare că o subordonată îi face pedichiura. ”Cer o notă explicativă, pentru ca eu, din imagini şi din declaraţii, să ştiu exact când s-a produs, cum s-a produs. Până la urmă e vorba de imaginea instituţiei, imaginea unui funcţionar din cadrul Primăriei şi o să cer o notă explicativă, indiferent de perioada în care s-a produs. Dânsul trebuie să ne dea toate detaliile, pentru că, din toate imaginile, clar se vede doar o singură persoană, mă refer la domnul director Rotaru. Dânsul, în nota explicativă, trebuie să ne dea detalii legate de tot ceea ce s-a produs acolo. Aşa se procedează. Este director în funcţie. Era exact atunci când a fost angajat, pentru că, din ce spune dânsul, evenimentul s-a produs la câteva zile, la maxim o lună după ce a fost angajat de către administraţia PSD în funcţia de director”, a declarat, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu. ”Ce dracu, sunt handicapat, cum să-mi facă pedichiura? Am avut o luxație, în lighean era gheață”, a spus, în schimb, Marian Rotaru. Acesta a mai făcut obiectul unei cercetări disciplinare, după ce și-ar fi pus subordonații să-i cosească iarba din curtea vilei și de pe ulițele din localitate, însă a scăpat cu un avertisment.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here