Directorul Diaconescu s-a ţinut de cuvânt, DGASPC Gorj a finalizat achiziţia de lemne pentru iarnă

199

Laurenţiu Diaconescu, directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, promitea anul trecut că, începând din acest an, achiziţia de lemne pentru iarnă se va face din timp. Promisiunea a fost îndeplinită, achiziţia de lemn de foc esenţă tare fiind realizată.

DGASPC Gorj a achiziționat material lemnos pentru asigurarea căldurii pentru beneficiarii de la Răchiţi, Scoarţa, Dobriţa, Huluba, Novaci, Pociovalişte şi Centrul de zi „Valea Gilortului“, pentru sezonul rece din acest an. „Aşa cum am promis, de această dată achiziţia de lemn de foc s-a realizat din timp. Astfel, în perioada septembrie-noiembrie se fac livrări pentru lemnul necesar până la sfârşitul lunii decembrie, respectiv 451 metri steri, în valoare de 110.044 lei fără TVA. Pentru lunile ianuarie-aprilie 2019 se fac livrări în perioada ianuarie-februarie, fiind vorba despre o cantitate totală de 421 metri steri, iar valoarea se ridică la 102.724 lei fără TVA, preţul contractat fiind de 244 de lei fără TVA pe metru ster”, a precizat Laurenţiu Diaconescu, directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj.
La Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni, încălzirea se realizează pe bază de motorină, aceasta fiind în curs de achiziţionare.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. La Suseni trebuie motorina ca toți au mașini pe motorina. SE fura cu bidoanele și sticle de 2 litri. Se cere un control la cit se consuma și cit se achiziționează. Controlați personalul la poarta seara cum își rup miinile de bagaje cu mincarea bătrânilor. Haosul e la Suseni dar politic jucam cum ni se cinta pună în 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here