Directorul Centrului de la Suseni, destituit din funcție!

325

,,Referitor la incidentul de la Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni, produs în data de 26.04.2017, în urma căruia una dintre persoanele beneficiare ale unității s-a autoincendiat accidental, comisia constituită la nivelul Consiliului Județean Gorj prin dispoziția Președintelui CJG, în vederea efectuării unei cercetări administrative cu privire la modul de respectare a standardelor minime de calitate pentru serviciile sociale destinate persoanelor adulte cu dizabilități, a constatat o serie de deficiențe cu privire la activitatea de supraveghere, pe fondul neasigurării de către conducerea complexului a condițiilor de ordin preventiv, necesare evitării incidentelor de acest tip. După producerea incidentului, implicarea persoanelor responsabile din cadrul CIA Suseni, s-a dovedit deficitară prin raportare la procedurile de notificare a instituțiilor cu atribuții de intervenție în astfel de situații. Într-o primă etapă, în procesul de stabilire a răspunderii persoanelor implicate, s-a dispus măsura încetării exercitării cu caracter temporar de către dl. Luca Stelian a funcției contractuale de conducere de șef centru la CIA Suseni, prin efectul dispoziției nr.1525/03.05.2017, emise de directorul general al DGASPC Gorj.

BIROUL DE PRESĂ

2 COMENTARII

  1. Fratilor dar pe Boeriu de la Dsp de ce nu l.ati emis din functie pt toate ilegalitatiile facute in ultimii ani precum tranaformarea unor posturi ilegale in alte posturi sau indiferenta referitoare la apa potabila Dragoieni ,etc ,sau de ce nu demite.ti directorii SJU care angajeaza pe pofte si au un management infernal????Helouuuuuu????Va luarati de amaratul de nea Luca!!!!!

  2. Jos din functie cu directorii de peste tot ,s a creat un lant al slabiciunilor care nu se mai termina.Sa vina altii incoruptibili si poate ne redresam cu Gorjul.Nea Ponta matale ce faci ca deputat???iti lasi prietenii in functii si dormi pe tine?Bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here