Directorul Borhină de la SJU, înlocuit cu Voichița Stoicoiu

641

De la începutul lunii iulie 2015, pe postul de director de îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu a fost numit Ion Borhină. La începutul acestei săptămâni, Borhină a fost înlocuit cu Voichița Gabriela Stoicoiu de la Gastroenterologie.

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu are, de luni, un nou director de îngrijiri. Motivul înlocuirii lui Ion Borhină cu Voichița Stoicoiu se pare că este pus pe seama vizitei de acreditare. “Nu am nimic să îi reproșez domnului Borhină, însă pentru acreditare am nevoie de o persoană meticuloasă, bună cunoscătoare a procedurilor ce trebuie implementate în vederea obținerii acreditării spitalului, iar Voichița Stoicoiu a dovedit asta din poziția de asistent șef la Secția Gastroenterologie, unde a excelat în pregătirea documentației necesare acreditării”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Pe de altă parte, Ion Borhină susține că nici el nu are nimic de reproșat, principala prioritate acum fiind acreditarea spitalului. „Schimbarea mea nu este legată de acreditare; eu am o problemă de sănătate și vreau să o rezolv. Procedurile pentru acreditare au fost implementate și este munca mea și a domnului Grecu, dar este și meritul colegilor mei. Acum importantă este acreditarea”, a precizat Ion Borhină.

Acreditarea, principalul obiectiv al tuturor
De luni, 23 mai 2016, pe postul de director de îngrijiri medicale se află Voichița Gabriela Stoicoiu, asistent-șef la Secția Gastroenterologie. Aceasta a subliniat faptul că acreditarea este principalul său obiectiv. „Acreditarea este principalul deziderat pe care îl are spitalul. Depunem toate eforturile pentru realizarea acestui obiectiv major. Este foarte mult de muncă; este o activitate care trebuie să se desfășoare în echipă și prin mobilizarea întregului personal medico-sanitar, suntem convinși că vom reuși să trecem cu bine de vizita echipei de acreditare”, a menționat Voichița Stoicoiu, noul director de îngrijiri al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here